Boek: Honouring Eva

Core Energetica is ontstaan uit de bio-energetica die is ontwikkeld door Alexander Lowen en John Pierrakos, en het Padwerk dat is ontstaan uit de door Eva Pierrakos gechannelde lezingen van ‘the Guide’. In de opleiding krijgt John vaak meer credits dan Eva.

Samen met collega Corinne van den Bergh heb ik daarom een boekje gemaakt over Eva. Het bevat een uitgebreide, chronologische biografie van Eva, inclusief fragmenten uit haar boek ‘Het pad naar het echte zelf’ en delen uit het herinneringsboek dat na haar overlijden in 1979 is verschenen. Daarnaast bevat het een serie interviews, te beginnen met een interview met Eva zelf, uit 1976.

Tussen april 2021 en maart 2022 spraken Corinne en ik met een aantal mensen die Eva in levenden lijve hebben gekend en met haar hebben samengewerkt in de Pathwork-gemeenschap in Phoenicia en New York. Ook spraken we met mensen die het Padwerk en Core Energetica nu voortzetten en verder ontwikkelen, met mensen die net als Eva prachtige en diepe wijsheden hebben gechanneld, en tenslotte zelfs met de entiteit die zich ‘the Guide’ noemt. Heb je interesse in dit boekje? Je kunt het bestellen via deze link of direct via mij.

Wil je meer weten? Bel of mail me.
Wellicht tot binnenkort!