Over de sessies

In mijn sessies ga ik met jou op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Je draagt ze al in je, we gaan ze ontdekken. Ik zal je uitnodigen naar je gevoelens te gaan en die te uiten. Ik zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat je je veilig voelt, dat je risico’s durft te nemen. We zullen praten, ik zal je aanraken, ik zal je in beweging brengen. Je zult je inspannen en je zult ontspannen. We doen fysieke, ademhalings- en meditatieoefeningen. Je zult je bewust worden van mechanismes en gewoontes die je je ooit hebt aangemeten om te overleven. We zullen onderzoeken of je die mechanismes en gewoontes nog steeds nodig hebt of dat ze overbodig zijn geworden. Ik streef er naar dat jij een beter gevoel krijgt over jezelf, dat je meer energie en plezier gaat krijgen in je leven, en tevredenheid ervaart over wie je bent en wat je doet.

Ik volg geen vast patroon. Ik heb een basiskennis en een arsenaal aan middelen en oefeningen, en in de sessie zal ik intuïtief kiezen wat we gaan doen. Dat wordt mede door jou bepaald, en door het contact dat wij op dat moment hebben.

Heb je nog vragen? Neem contact met me op!